به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا صادقی اظهار داشت: همه ساله جمعی از این زنان بازتوان شده و از پوشش بهزیستی خارج می شوند که در این راستا از آغاز سالجاری تاکنون 61 خانوار به بازتوانی رسیده اند.
صادقی گفت: هشت هزار و 256 زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی علاوه بر دریافت مستمری از حمایت های دیگر سازمان، از جمله ارائه کمک هزینه تحصیلی فرزندان، بهبود تغذیه و سلامت، تهیه شیر خشک چند قلوها، حرفه آموزی، بازتوانی و برنامه های فرهنگی و ورزشی مختلف بهره مند می شوند.
وی اظهار داشت: بهزیستی با سازمان های مختلف از جمله فنی و حرفه ای و کار و امور اجتماعی قراردادهایی جهت توانمند کردن این زنان منعقد کرده و در صورتی که زنان سرپرست خانوار گواهی نامه فنی و حرفه ای داشته باشند می توانند با معرفی بهزیستی وام اشتغال دریافت کنند.
صادقی با اشاره به اینکه اغلب این افراد در حوزه مشاغل خانگی فعالیت می کنند، گفت: زنانی که بازتوان شده و حرفه می آموزند در قالب گروه های هفت تا 12 نفره با عنوان گرو ههای همیار ساماندهی شده و به فعالیت می پردازند.
وی بیان داشت: در بسیاری از موارد جهت اشتغالزایی برای این زنان وام های بلاعوض نیز در اختیار آنها قرار می گیرد.
مدیر کل بهزیستی استان با بیان اینکه تمام زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی، تحت پوشش بیمه درمانی نیز قرار گرفته اند، گفت: این افراد بیمه تکمیلی نیستند به همین دلیل در خصوص هزینه های درمان با مشکلاتی مواجه هستند.
وی تاکید کرد: بدون شک اگر اعتبارات بهزیستی افزایش یابد می توانیم به نحو شایسته تر از این زنان حمایت کنیم.
نظر شما